For oss er parkering mer enn bare en sluttdestinasjon– det er en del av reisen.

Vårt mål er å forandre hele bransjen.

Vi vil spille en viktig rolle i overgangen til smartere byer og mer miljøvennlig transport. Gjennom å fortsette å tenke nytt og fokusere på mennesker og deres behov vil vi utgjøre en forskjell. Vi tror på en fremtid hvor parkering ikke bare er en sluttdestinasjon, men en del av reisen. 

Les mer om vår visjon.

Vil du være med på vår reise?

Hos oss jobber parkeringsvakter, marknadsførere og dataeksperter med å utforme morgendagens parkering. Vi leter alltid etter nye talenter som vil ta del i vår spennende reise. 

Velkommen til en titt på våre karrieresider!

Hva gjør Aimo Park

Vi er et parkeringsselskap som leverer hele servicespekteret av parkeringstjenester. Vi drifter parkeringsanlegg, leveres tjenester av høy kvalitet og sikrer god lønnsomhet.

Finn ut mer om oss

Slik er vi organisert.

Aimo Park finnes i store deler av landet. Porteføljen er delt opp i regioner med egne ansvarlige driftssjefer. Hver region er så delt opp i områder med egne områdeansvarlige. Her presenterer vi Norges ledergruppe.

Mer om ledelsen i Norge

Miljøansvar

Vi er sertifisert Miljøfyrtårn, noe som innebærer at vi har dokumentert at vi jobber systematisk og målrettet med å redusere våre miljøpåvirkninger.

Mer om vårt miljøansvar

Vår størrelse er vår styrke

 • 1959
  grunnlagt
 • 3
  land
 • 600
  ansatte
 • 6700
  parkeringsanlegg

Q-Park till Aimo Park

Det japanske selskapet Sumitomo Corporation har kjøpt Q-Park i Sverige, Norge og Finland. Dette innebærer at Q-Park bytter navn till Aimo Park.

Nyheter

Les de siste nyhetene fra Aimo Park og se hele nyhetsarkivet her.