Hva gjør Aimo Park

Parkeringskontroll og parkeringsanlegg med høy kvalitet. Parkering er en essensiell del av bykjerner med plass til liv og mennesker.

Et ledende p-selskap

Aimo Park er et parkeringsselskap som leverer hele servicespekteret av parkeringstjenester. Vi drifter parkeringsanlegg, leveres tjenester av høy kvalitet og sikrer god lønnsomhet. Aimo Park tilbyr alt fra prosjektering til kommersiell drift med utleie av p-plasser og kontroll.

Parkering er avgjørende for god byplanlegging

Forestill deg indre Oslo med biler parkert på alle gater, fortau og plasser. Da er det ikke mye plass igjen til å sitte i solen foran en café eller gå en tur i byens gater og se i butikkvinduer. Derfor er parkering en essensiell del av en moderne bykjerne.

I Norge dekker Aimo Park behovet for ulike parkeringsløsninger på strategiske steder og fungerer som et rent driftselskap eller som eiere. Aimo Park kjennetegnes av lett gjenkjennelig profil, et tillitvekkende image, vennlig betjening, solid drift og en enestående kapitalbase.


Parkeringskontroll sikrer ledige parkeringsplasser


Vi fører også kontroll på private områder, hvor eieren har bedt oss om å sørge for at parkeringsplassene er ledige til de som skal bruke dem.

Q-Park till Aimo Park

Det japanske selskapet Sumitomo Corporation har kjøpt Q-Park i Sverige, Norge og Finland. Dette innebærer at Q-Park bytter navn till Aimo Park.

Samarbeid med Aimo Park

Les mer om hva Aimo Park kan tilby våre oppdragsgivere