Karriere

Aimo Park er en dynamisk arbeidsplass med fokus på kunder, kvalitet og resultater. Vi har det gøy i hverdagen og er ambisiøse i det vi gjør.

 

Våre kjerneverdier

Mot. Vi undersøker alltid hvor en idé kan føre oss. Vi oppmuntrer hverandre til å tenke nytt og ha et åpent sinn. Med en slik innstilling vil vi garantert gjøre feil på veien, men vi vil også ta store skritt – sammen, inn i fremtiden.

Ansvarsfølelse. Enten liker vi hvordan ting er, eller så gjør vi det vi kan for å endre dem. Vi gjør dette samtidig som vi verner om kundetilliten vi har bygget opp gjennom mange år. Vi lærer av feil, og vi tar fullt ansvar hvis noe skulle gå galt. Når en av oss går foran og tar en utfordring, stoler vi på at vi alltid har et team i ryggen.

Lidenskap. Lidenskap er å være stolte av det vi gjør, og å ha en god følelse når vi går på jobb. Vi tror på et miljø uten prestisje, der vi ser, støtter og oppmuntrer hverandre. Målet er å gi folk en enklere hverdag, samtidig som vi

skal ha det gøy på veien.

Samarbeid. Vi vokser sammen. Hele selskapet er bygget på synergier mellom kunder, partnere, samfunn – og selvsagt, medarbeidere. Å jobbe på tvers av funksjonene gir oss mulighet til å kombinere kunnskap og ferdigheter med en dypere forståelse av kundenes behov. Slik kan vi hele tiden utvikle oss og finne nye måter å komme videre på.

Bli med på laget!

 

Vi kan tilby deg

Utvikling. Vi tror at kontinuerlig læring er avgjørende for at du skal trives og gjøre en god jobb. Vi støtter deg som vil fortsette å utvikle deg i din nåværende rolle eller som vil ta steget over til andre stillinger hos oss. 

Trygt arbeidsmiljø.Vi har både tariffavtale, sikre arbeidsvilkår og tillitsvalgte, slik at du alltid skal vite hva som gjelder hos oss. Vi har også verneombud, som deltar i vårt Arbeidsmiljøutvalg sammen med bedriftshelsetjenesten og representanter fra ledelse og HR.

God helse. Vi vil at du skal trives og ha det bra på jobben og i din hverdag. Derfor tilbyr vi støtte til treningskontingent dersom du har kostnader til treningstilbud som du benytter.

Støttende kollegaer. Høyest av alt verdsetter vi hverandre. Hos oss møter du fornøyde kolleger som støtter hverandre, fra nord til sør, i øst og i vest.

Høres det interessant ut? I så fall kan en karriere i Aimo Park være noe for deg.

Finn din nye jobb

Her kan du finne alle ledige stillinger i Aimo Park. 

Aimo Park i Norden

 • 1959
  Grunnlagt
 • 3
  Land
 • 800
  Ansatte
 • 6700+
  Parkeingsanlegg