Vi er Aimo - fremtidens mobilitetsfamilie

Med fokus på bærekraft, innovasjon og menneskelige behov, jobber vi kontinuerlig med å utvikle nye mobilitetsløsninger som gjør folks hverdag enklere.

Aimo family logo

Vi har samlet alt du trenger for å møte fremtidens mobilitet. Aimo er med på å forme hvordan mennesker og produkter beveger seg. Vi jobber målrettet for miljøvennlige innovasjoner og bærekraftige mobilitetsløsninger, med fokus på hovedkonseptene våre Aimo Park, Aimo Share og Aimo Charge.

The World of Aimo

Vi i Aimo jobber kontinuerlig med å utvikle nye mobilitetsløsninger for å gjøre folks liv enklere. Klikk deg igjennom vår interaktive Brand book for å lese mer om Aimo.

Lær mer om The World of Aimo

Elektrisk bildelingstjeneste

I 2018 lanserte vi Aimo Share i Stockholm – Sveriges første elbildelingstjeneste og søsterselskap til Aimo Park. I dag er Aimo Share også tilgjengelig i Finland og utrulling planlegges i Norge.

Til Aimo Share

Nordens ledende parkeringsselskap

Aimo Park ble grunnlagt i 1959 med ett parkeringsanlegg – Hötorgets parkeringsgarage i sentralt i Stockholm. Siden da har Aimo Park blitt nordens ledende parkeringsalskap.

Les mer om Aimo Park

Våre egne ladere

Vi ønsker at det skal være enkelt å finne en ladestasjon for deg som har elbil. Som en del av Aimos miljøarbeid lanserer vi derfor våre egne Aimo Charge-ladestasjoner løpende fremover.

Vi gjør noe konkret for miljøet