Q-Park blir Aimo Park

Det japanske selskapet Sumitomo Corporation har kjøpt Q-Park i Sverige, Norge og Finland. Dette innebærer at Q-Park bytter navn till Aimo Park, men første og fremst betyr det at nordens ledende parkeringsselskap blir bedre rustet for samfunnsendringene som allerede har startet. Aimo Parks visjon er å bidra til en sunn samfunnsutvikling gjennom å tilby tjenester innen mobilitet som vil forenkle hverdagen for svært mange mennesker.

Sumitomo corporation har en århundrede lang historie med suksess, langsiktige investeringer og samarbeid. I 2018 introduserte de Aimo i Stockholm, Sveriges første elektriske bildelingstilbyder. I august lanserte Aimo en pilot med elektriske sparkesykler. Kjøpet av Q-Park forsterker ytterligere strategien om å satse på selskaper og innovasjon innen mobilitet.

-Fremtiden handler om mobilitet, Aimo bildeling var kun det første steget og vi er overbevist om at de ulike aspektene ved mobilitet må fungere sammen for å etablere de beste løsningene for urbane områder. Parkering er en viktig og avgjørende faktor for å lykkes. Navnebyttet kommer til å skje gradvis i de ulike landene, men det handler om veldig mye mer enn kun å bytte navn og skilter ifølge Peder Ståhlberg, nordisk sjef i Aimo Park.

Q-Park er allerede nordens ledende parkeringsselskap med ca. 370.000 parkeringsplasser. De siste årene har vi arbeidet målrettet med å forbedre våre tjenester med for eksempel kameraløsninger, ladestasjoner, fleksible parkerings-og betalingsløsninger og selvfølgelig ulike typer av servicetjenester for kjøretøy.

Med Aimo Park ser vi store muligheter for å introdusere flere innovative løsninger for å bli en viktig del av samfunnet og være en bidragsyter til å utvikle fremtidens byer. For eksempel vurder vi nå mulighetene for utvidet samarbeid med ulike mobilitetsaktører som også inkluderer bildeling i flere byer utover Stockholm.

Flere nyheter fra oss

Les de siste nyhetene fra Aimo Park og se hele nyhetsarkivet her.