FLEX

Produktet FLEX er et supert alternativ for deg som ønsker en fleksibel hverdag.

FLEX

Dine fordeler ved å velge FLEX-produktet

  • Du slipper å laste ned en app, lage bruker og registrere betalingskort
  • Du slipper å huske kjennemerke
  • Kjør inn, parkér, kjør ut
  • Betalingsutsettelse på minst 14 dager

Hva er FLEX?

FLEX er et produkt for enkel parkering hvor du ikke trenger å foreta deg noe på stedet. Du trenger kun å kjøre inn i P-anlegget, parkere og kjøre ut igjen. Kjennemerket på kjøretøyet ditt vil bli automatisk registrert av kameraer ved inn- og utkjøring, og du mottar faktura i etterkant. Du får derfor også betalingsutsettelse.

Hva koster FLEX?

Flex har en fastpris på 59,- kroner pr parkering. Ved fakturering belastes også fakturagebyr på 12,50,- kroner pr faktura. Priser er inkludert merverdiavgift.

Må jeg benytte meg av FLEX når jeg parkerer i et Aimo Park Easy-anlegg?

Nei, dette er helt valgfritt. I våre Aimo Park Easy-anlegg (anlegg med automatisk nummergjenkjenning) finnes det mange måter å betale parkeringen på. Man kan både betale til automat før avreise fra P-anlegget, med automatisk trekk eller på nett innen 48 timer etter at parkeringen er avsluttet (pay-at-home). Det påløper ingen ekstra kostnader hvis man betaler på en av disse måtene.

Du kan også velge å betale med EasyPark (ved å godta kameraparkering; da betaler du i tilfellet påslag som fremkommer i avtalen du har med EasyPark). 

Fortsatt spørsmål om produktet FLEX?
Les mer her