Aimo Park tar miljøansvar

Aimo Park ble 11.12.2023 resertifisert som Miljøfyrtårn for 3 nye år. Vi er svært stolte over arbeidet som er lagt ned i denne prosessen, noe som innebærer at vi har dokumentert at vi jobber systematisk og målrettet med å redusere våre miljøpåvirkninger.

Miljøfyrtårn

Miljøfyrtårn er et anerkjent og effektivt verktøy for sertifisering og miljøledelse, som hjelper oss med å lykkes med grønn omstilling.

Gjennom et digitalt system får vi konkrete verktøy for å jobbe målrettet med å forbedre våre miljøprestasjoner innen områdene arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport. Dette gir oss gode forutsetninger for å bidra til å oppnå flere av FNs bærekraftsmål.

 

Årlig klima- og miljørapport

Som miljøfyrtårn-virksomhet er vi forpliktet til å jobbe kontinuerlig med forbedring. Våre miljøprestasjoner er dokumentert i vår årlige klima- og miljørapport. For å se våre rapporter, se egen link til PDF av Aimo Park:

Elektriske kjøretøy

I Oslo bruker våre kontrollører utelukkende elektriske kjøretøy. Vi har kommet langt i å erstatte våre kontrollkjøretøy med nullutslippskjøretøy i Norge. Innen 2025 skal alle våre kontrollører benytte elbiler. 


Vi velger miljøsertifiserte leverandører

Aimo Park velger miljøsertifiserte leverandører, produkter og tjenester når dette er mulig. Vi oppfordrer alle leverandører til å bli miljøsertifisert og setter pris på felles innsats for klima og miljø.

 

Litt mer om Miljøfyrtårn

Miljøfyrtårn er Norges mest brukte miljøledelsessystem. Miljøfyrtårnsertifiseringen er en anerkjent nasjonal miljøsertifiseringsordning på lik linje med de internasjonale miljøsertifiseringsordningene (ISO 14001 og EMAS). Bedrifter og virksomheter som skal bli Miljøfyrtårn må oppfylle og dokumentere en del krav som skal rapporteres videre.

For å bli et Miljøfyrtårn, eller høre mer om sertifiseringsprosess og erfaringer, se her: Miljøfyrtårn eller ta kontakt per e-post: post@miljofyrtarn.no.

 

Anerkjent i Europa

Miljøfyrtårn er den første nasjonale ordningen i Europa som er blitt anerkjent av EU.

Sertifiserte virksomheter kan fremlegge Miljøfyrtårn-sertifikatet som dokumentasjon når offentlige oppdragsgivere i andre europeiske land gjennomfører konkurranser, og det er stilt krav om EMAS eller andre miljøledelsessystemer.

Innspill fra kunder og samarbeidspartnere

Vi ønsker innspill fra våre kunder, samrabeidspartnere og andre interessenter på hvordan vår klima- og miljøpåvirkning kan forbedres.

Klikk på linken og send oss en e-post i dag. 

 

 

Siste nytt med fokus på bærekraft. 

Vi er resertifisert som Miljøfyrtårn

Vi er stolte av å igjen ha blitt sertifisert som Miljøfyrtårn for 3 nye år. Dette innebærer at vi har dokumentert at vi jobber systematisk og målrettet med å redusere våre miljøpåvirkninger.

Les mer om arbeidet her

NYHET! Circle K lynladere

Circle K er nyeste tilskuddet til Aimo Hub på Ullevaal Stadion med 8 lynladere med maks effekt på 300 kW. Laderne er strategisk lokalisert i svingen mot Sognsveien og Ring 3.

Les mer om CircleK hurtiglading

Aimo Hub

Byer vil ha mindre privateide biler, en trend som allerede kan sees i hele Europa, inkludert nordiske byer. Parkeringshus vil slutte å eksistere slik vi kjenner dem. I stedet vil de bli det Aimo liker å kalle Aimo Hub.

Les mer om Aimo Hub