Spis på Sørenga og få 2 timer gratis parkering i vårt P-hus

Fra 10. november - 31. desember 2023 får alle besøkende hos Sørenga sine restauranter 2 timer gratis parkering. Tilbudet gjelder i tidsrommet 16-24 på hverdager og 12-24 i helgene. Dette tilbudet gjelder kun ved Sørenga P-hus.

Mirabel restaurant Sørenga

Sørenga er en populær destinasjon for både mat- og naturentusiaster. Her finner du også en bred havnepromenade med et godt knippe spennende og varierte spisesteder. Frister det med et restaurantbesøk på en av Sørenga sine mange restauranter?

Her finner du noe for enhver smak, enten det er noe junk på Bun's, Japansk fine dining på IKI Sørenga eller en mexicansk aften hos Coyo. Under kan du lese mer om spisestedene hvor det er plassert ut et nettbrett for 2 timer gratis parkering.

Les mer om Sørenga P-hus

Parker sentralt på Sørenga med umiddelbar nærhet til de mange hyggelige spisestedene og atmosfæren på Sørenga.

300 P-plasser, 27 ladestasjoner for elbil og 3 HC plasser.

Slik oppnår du 2 timer gratis parkering*

  • Parker i Sørenga P-hus og husk ditt kjennemerke
  • Registrer ditt kjennemerke på nettbrettet i en av disse restaurantene; Mirabel, Castello, Bun's, Indian Street Food, Coyo, IKI Sørenga, Panorama Sørenga eller Seaport
  • Bekreftelse på registrering kan sendes på SMS
  • Dersom du kun har parkert i 2 timer kan du bare kjøre ut. Benytt en av de ulike betalingsalternativene for parkering over 2 timer

*Ordinære takster utenom tidsrommet 16-24 på hverdager og 12-24 i helgene. 

 

Castello

Castello Sørenga har en inviterende utsikt mot fjorden og den pulserende hovedstaden. Her får du servert tapas med råvarer av høyeste kvalitet i lune og behagelige omgivelser. Meny inneholder også pizza stekt i steinovn, burger, pasta, salat og dessert - noe for alle og enhver!

Bun's

Bun’s åpnet i 2014 og er et samlingspunkt for mange av beboerne på Sørenga og i Oslobukta. Her lages det burger av høyeste kvalitet og råvarer i koselige og uformelle omgivelser. Beliggenheten på Sørenga gir en fantastisk utsikt over Oslofjorden, noe som gjør det til et ideelt sted å slappe av og fange opp med venner eller familie. I mellomtiden tilbyr vi en koselig atmosfære som er perfekt for en uformell kveld ute.

Indian Street Food

Indian Street Food & Co har et moderne indisk kjøkken inspirert av matboder i gatene i India. Ved å blande tradisjon med moderne smak og bærekraftige idealer er deres mål å heve den indiske matopplevelsen uansett hvor de går. 

Coyo

Coyo er en autentisk meksikansk restaurant. Med en unik beliggenhet ytterst på Sørenga og utsikt til Oslofjorden, kan Coyo tilby god mat og drikke i fantastiske omgivelser og sol til langt på kveld. All mat tilberedes av Coyo’s meksikanske kjøkkensjef, som presenterer solide og smakfulle retter. Restauranten har kapasitet til 250 personer inne og 200 sitteplasser ute på byens kanskje flotteste uteservering.

IKI Sørenga

I vakre omgivelser er IKI er en japansk fine dining restaurant med inspirasjon fra andre kjøkken. De kombinerer de fineste råvarene og delikate smaker for å skape en unik og moderne versjon av japansk mat. IKI har en fantastiske atmosfære som er Cool, en Casual Dining i en helt egen klasse! Hos oss nyter du den fantastiske utsikten mot Operaen og Munch Museet fra solsiden av Sørenga mens du nyter vårt utsøkte Japanske Fusion kjøkken og ikoniske Cocktails!

Panorama Sørenga

Panorama restaurant er lokalisert perfekt på Sørenga, med utsikt mot Oslofjorden. Restauranten er inspirert av Middelhaver og serverer derfor hovedsakelig mediterranean grill- og sjømat, og har en variert meny til både lunsj og middag. Nyt en kulinarisk opplevelse inspirert med sjøutsikt og solnedgang i en tropisk atmosfære. Vår restaurant tilbyr ferske råvarer og eksepsjonell service ved Oslos vakre sjøkant på Sørenga.

Seaport Sørenga

Hos oss kan du nyte et godt måltid eller noe godt å drikke. Seaport har en hyggelig atmosfære, og en fantastisk beliggenhet på Sørenga. Restauranten tilbyr alt fra sjømat og vegetar delikatesser, til grillretter og tyrkisk meze. Du kan enten gå, sykle eller kjøre til oss. Vi har en sjefkokk med mange års erfaring, som kun ønsker 100% fornøyde gjester, av dette blir det stort sett svært mange gode anmeldelser. Våre servitører er oppmerksomme og service innstilte.

Mirabel

Mirabel restaurant & bar inviterer dere på en kulinarisk reise med sterk inspirasjon fra Middelhavslandene. Vinutvalget matcher selvfølgelig menyen, så det finnes alltid gode alternativer som passer perfekt til maten. Visjonen til Mirabel er å gi deres gjester en opplevelse av Middelhavslandene med alle de forskjellige smaker, tradisjoner og ikke minst den typiske lune atmosfæren som de innehar.