Parkeringsfordeler i oslo

Finn de beste parkeringsplassene i Oslo

Oslo er en by med mange parkeringsmuligheter, men det kan være utfordrende å finne den perfekte plassen. Vi i Aimo Park tilbyr en rekke parkeringsløsninger som gjør det enklere for deg å parkere i hovedstaden. Enten du trenger korttids- eller langtidsparkering, har vi alternativer som passer dine behov.

Våre parkeringsplasser er strategisk plassert nær populære destinasjoner som kjøpesentre, kontorbygg og offentlige transportknutepunkter. Dette gjør det enkelt for deg å parkere bilen og fortsette reisen uten stress.

Enkel og billettløs parkering

Med vår tjeneste Aimo Park Easy kan du nyte en sømløs parkeringsopplevelse uten å måtte bekymre deg for billetter. Tjenesten lar deg koble deg direkte til våre parkeringsplasser og betale i etterkant. Dette forenkler parkeringsprosessen og sparer deg for tid.

Du kan også bruke vår mobilapp for å finne og betale for parkering direkte fra mobilen. Appen dekker et omfattende nettverk av parkeringsplasser over hele Oslo, noe som gjør det enkelt å finne en ledig plass når du trenger det.

Lading av elbiler

Vi i Aimo Park er opptatt av å støtte bærekraftig mobilitet. Derfor tilbyr vi Aimo Charge, en tjeneste rettet mot eiendomsbesittere og borettslag som ønsker å installere elbilladere. Vi tar oss av alt fra planlegging og installasjon til drift av ladestasjonene.

Dette gjør det enkelt for deg å lade elbilen din mens du parkerer. Våre ladestasjoner er plassert på strategiske steder, slik at du alltid har tilgang til lading når du trenger det.

Fleksible parkeringsalternativer

Vi tilbyr en rekke parkeringsalternativer som passer til ulike behov. Enten du trenger parkering for en time, en dag eller flere måneder, har vi løsninger som passer for deg. Våre parkeringsplasser er trygge og godt vedlikeholdt, slik at du kan føle deg trygg når du parkerer hos oss.

Vi har også spesialtilbud og rabatter for våre kunder. Dette gjør det enda mer attraktivt å velge Aimo Park når du trenger parkering i Oslo.

Bærekraftig parkering

Vi i Aimo Park legger stor vekt på miljøansvar. Vi er sertifisert som en miljøvennlig organisasjon og arbeider kontinuerlig for å redusere vår miljøpåvirkning. Dette gjør vi gjennom bærekraftig praksis i våre parkerings- og mobilitetsløsninger.

Ved å velge oss som din parkeringsleverandør, bidrar du til en mer bærekraftig fremtid. Vi jobber for å gjøre parkering enklere og mer miljøvennlig for alle våre kunder.

Kontakt oss for mer informasjon

Har du spørsmål om våre parkeringsløsninger i Oslo? Ikke nøl med å kontakte oss. Vi er her for å hjelpe deg med å finne den beste parkeringsløsningen for dine behov. Besøk vår nettside eller last ned vår mobilapp for mer informasjon.

Vi ser frem til å hjelpe deg med dine parkeringsbehov i Oslo. Velg Aimo Park for en enkel, trygg og bærekraftig parkeringsopplevelse.

Finn og bestill parkeringsplassene våre her.