Lokale tilbud

Vi tilbyr en rekke gode lokale tilbud i de fleste byer/steder i Norge som for eksempel kinoparkering, lokale priser for leie av plass og generell informasjon til våre kunder.

Lansering av nytt Pendlerprodukt

Lysaker Torg P-hus ligger sentralt til på Lysaker med umiddelbar avstand til Lysaker stasjon som tilbyr buss- og togforbindeler til sentrum og videre.

Les mer om Pendlerproduktet her

Parkér sentralt når Ring 1 stenger

Fra 1. juli 2024 stenger Ring 1 grunnet tunnel-oppgraderingen. Strekningen mellom Oslo Spektrum og krysset Pilestredet/St.Olavsgate stenges for trafikk for tre år.Her er dine beste parkeringsmuligheter.

Les mer om hvor du kan parkere

Oppdag Sørenga

Ta kjøreturen til Sørenga P-hus for å oppleve en hyggelig atmosfære enten du skal besøke et av de mange spisestedene, ta deg en tur langs havnepromenaden eller utforske noen nye utendørsaktiviteter.

Les mer om vår guide om Sørenga

Heimstaden

Vi forvalter flere parkeringsarealer for Heimstaden hvor vi blant annet tilbyr leie av P-plass. Her får du en oversikt over de ulike parkeringsanleggene.

Les mer om leie av P-plass via Heimstaden

Merkantilbygg

Vi forvalter flere parkeringsarealer for Merkantilbygg. Her finner du mer informasjon om parkeringsanleggene og leie av P-plass.

Les mer om leie av P-plass via Merkantilbygg

Kinoparkering

Nordisk Film Kino og Aimo Park har en samarbeidsavtale som gir deg som parkerende kinokunde et godt og rimelig parkeringsalternativ. Du betaler kun 49 kr fra kl. 18-24 alle dager ved parkering hos to av våre P-anlegg.

Les mer om vår kinoparkering