Aimo Hub I Ullevaal Stadion

Som parkeringsselskap er Aimo Park fullt klar over at vi er en del av en større mobilitetskjede. Ingen parkerer for å parkere! Vi vet at både sluttbrukere, utleiere og miljø er på jakt etter smarte og innovative mobilitetsløsninger. 

mobility hub

NYHET! Circle K lynladere

Circle K er nyeste tilskuddet til Aimo Hub på Ullevaal Stadion med 8 lynladere med maks effekt på 300 kW. Laderne er strategisk lokalisert i svingen mot Sognsveien og Ring 3.

Les mer om CircleK hurtiglading

Dette finner du også i Aimo hub Ullevaal Stadion:

Tesla lynladerstasjoner

Med over 1500 Superchargere er Tesla Superchargere det største hurtigladenettverket i Norge. På Ullevaal Stadion finner du 28 Superchargere med maks effekt på 250 kW til høyre for innkjøringen til P-huset på østsiden av stadion.

Les mer om Tesla Superchargere

Parkering

På Ullevaal Stadion er parkering enkelt. Med Aimo Park Easy parkerer man sømløst og kundevennlig. Kamera registrerer kjennemerke ved både inn og utkjøring.

Mer om Aimo Park Kameraløsninger

LemonWax

LemonWax har som målsetning å tilby Norges mest miljøvennlige bilpleie. Nå kan du få vasket bilen din mens du står parkert på Ullevaal. LemonWax finner du ved inngang E i parkeringshuset.

Mer om LemonWax

Oslo Bysykkel

Oslo Bysykkel er en delingstjeneste, med ca 3000 sykler og 250 stasjoner fordelt rundt i Oslo. Åpent fra 05-01. Oslo bysykkel finner du i Sognsveien ved T-banestasjonen.

Mer om Oslo Bysykkel

Bikely - Smarte sykkelskap

Sykling er en rask, enkel og fleksibel måte å komme seg fram i byene på. Det er bra for helsa, gir renere luft, bedre trafikksikkerhet og mindre CO² utslipp. Bikely er det sikreste p-systemet for sykkel på markedet, tilgjengelig via app.

Les mer om Bikely

Hyre

Hyre er en bildelingstjeneste som gjør det lekende lett å leie en bil når du trenger. Med appen kan du enkelt låne bil fra kroner 85,- per time. Hyre finner du i P-huset ved rullebåndet opp til Thon hotell og Braasport.

Mer om Hyre

Posten Pakkeboks

Pakkeboks er en selvbetjent løsning som lar deg hente pakkene dine på Ullevaal Stadion til alle døgnets tider. For å hente pakker i Pakkeboks bruker du Posten-appen. Posten Pakkeboks finner du på uteområdet ved Coop Mega.

Mer om Posten Pakkeboks

Instabox

Instabox er en frakttjeneste som tillbys i utvalgte nettbutikker som lar deg hente pakkene dine på Ullevaal Stadion til alle døgnets tider. Instabox står ved parkeringen utenfor Milslukern og Dominos.

Mer om Instabox

PostNord Pakkeboks

Pakkeautomatene fra PostNord lar deg hente pakken din på Ullevaal Stadion, uten at du må forholde deg til kø eller åpningstider. Når du får SMS om at pakken din er klar for henting i en våre pakkeautomater.

Les mer om PostNord Pakkeboks

Flybussen

Med flybussen kan du enkelt komme deg til og fra Oslo lufthavn Gardermoen. Flybussen stopper på Ring 3, rett utenfor Ullevaal Stadion.

Mer om flybussen

T-Bane

Med T-banen kan du enkelt komme deg til og fra Ullevaal Stadion som er et godt utgangspunkt for videre transport videre inn i Oslo. T-banen går med få minutters mellomrom. Reisetid til Majorstuen er 6 minutter og 8 minutter til Nationaltheatret.

Til T-banen

Buss

Med buss kan du enkelt komme deg til og fra Ullevaal Stadion som er et godt utgangspunkt for videre transport videre inn i Oslo.

Til bussene
Vil du vite mer om hva vi tenker om mobilitetshub?
Kontakt oss!

Vi ser etter flere samarbeidspartnere!

Er du en forhandler eller tjenesteleverandør og ønsker å tilby dine produkter eller tjenester på Ullevaal Stadion?

Send oss ​​en e-post

Ved innkjøringene til Ullevaal Stadion finner du oversikt over Aimo hub tjenester.

Aimo Hub ­ Ullevaal Stadion