Ullevaal Stadion, Oslo

Mobilitetshub

Ullevaal Stadion er en mobilitetshub. Vi tilbyr et spekter av mobilitetsløsninger og tilleggstjenester. Aimo Hub for en enklere og bærekraftig hverdag.


 

 

 

 

Dette finner du på Ullevaal Stadion Hub:

Ute

 

 

P-hus

 

 

LemonWax

LemonWax har som målsetning å tilby Norges mest miljøvennlige bilpleie. Med en vasketeknologi helt fri for skadelige kjemikalier og bruk av avanserte høyttrykks steamer maskiner, sparer vi miljøet for opp til 4oo liter vann per vask. Resultatet er en skinnende ren bil med et beskyttende lag med voks. Nå kan du få vasket bilen din mens du står parkert på Ullevaal. LemonWax finner du ved inngang E i parkeringshuset.

HYRE

Hyre er en bildelingstjeneste som gjør det lekende lett å leie en bil når du trenger. Med appen kan du enkelt låne bil fra kroner 85,- per time. Vi i Hyre er brennende opptatt av teknologi og deler alle en visjon om en fremtid der ingen trenger å eie egen bil i byene.

Det koster ingenting å lage seg en bruker, du betaler kun når du leier en bil. Bilene kan låses opp enkelt med mobilen, døgnet rundt, og utgiftene regnes ut automatisk når du avslutter reisen. I tillegg får man markedets beste ansvar- og kaskoforsikring fra If underveis på reisen. Hyre finner du i P-huset ved rullebåndet opp til Thon hotell og Braasport.


Posten Pakkeboks

Pakkeboks er en selvbetjent løsning som lar deg hente pakkene dine på Ullevaal Stadion til alle døgnets tider. For å hente pakker i Pakkeboks bruker du Posten-appen. Du vil få beskjed når pakken er på vei og når den er klar til å hentes. Når du skal hente pakken din, bruker du appen til å åpne luken i automaten. Posten Pakkeboks finner du på uteområdet ved Coop Mega. 

 

Instabox

Instabox er en frakttjeneste som tillbys i utvalgte nettbutikker som lar deg hente pakkene dine på Ullevaal Stadion til alle døgnets tider. Vi frakter pakken din til et av våre smarte skap, ofte allerede samme dag du bestiller. Instabox finner du i P-huset ved rullebåndet opp til Thon hotell og Braasport.


Oslo Bysykkel

Oslo Bysykkel er en delingstjeneste, med ca 3000 sykler og 250 stasjoner fordelt rundt i Oslo. Bysykkel er et supplement til andre former for lokaltransport og er en kjapp, billig og miljøvennlig måte å komme seg rundt i Oslo. Åpent fra 05-01. Oslo bysykkel finner du i Sognsveien ved T-banestasjonen. 

KOMMER - Hurtigladere

Gled dere. Vi lanserer hurtiglading på Ullevaal Stadion tidlig i 2022.

 

 

 


T-Bane

Med T-banen kan du enkelt komme deg til og fra Ullevaal Stadion som er et godt utgangspunkt for videre transport videre inn i Oslo. T-banen går med få minutters mellomrom. Reisetid til Majorstuen er 6 minutter og 8 minutter til Nationaltheatret.

 • Linje 4 Vestli - via Storo / Bergkrystallen
 • Linje 5 Vestli - Ringen via Tøyen / Sognsvann.

Buss

Med buss kan du enkelt komme deg til og fra Ullevaal Stadion som er et godt utgangspunkt for videre transport videre inn i Oslo.

 • 22 Majorstuen - Ellingsrudåsen (Rushtidsavgang)
 • 23 Lysaker - Simensbråten (Rushtidsavgang)
 • 24 Lysaker - Simensbråten
 • 25 Majorstuen - Lørenskog
 • 156 Rykkinn - Ullevaal Stadion (Rushtidavgang)

Parkering

På Ullevaal Stadion er parkering enkelt. Med Aimo Park Easy parkerer man sømløst og kundevennlig. Kamera registrerer kjennemerke ved både inn og utkjøring.

 • Du slipper å trekke billett.
 • Ingen bekymring for parkeringstid.
 • ingen kontrollsanksjon for manglende billett.
 • mulighet for registrering for automatisk betaling.

 

 

Flybussen

Med flybussen kan du enkelt komme deg til og fra Oslo lufthavn Gardermoen.
Flybussen stopper på Ring 3, rett utenfor Ullevaal Stadion.


arrow
Online betalingsmidler
Visa
Mastercard