Parkering Sandefjord

Finn den perfekte parkeringsplassen i Sandefjord

Sandefjord er en vakker by med mange attraksjoner og aktiviteter. Enten du er her for å besøke museer, handle, eller nyte en dag ved sjøen, er det viktig å finne en god parkeringsplass. Vi tilbyr flere parkeringsalternativer som passer til ulike behov og preferanser.

For å gjøre det enklere for deg å finne den beste parkeringsplassen, har vi samlet informasjon om noen av de mest populære parkeringsplassene i Sandefjord. Husk at prisene kan variere, så det er best å sjekke vår nettside for oppdatert informasjon.

Jernbanealleen

Jernbanealleen er en av de mest sentrale parkeringsplassene i Sandefjord. Denne parkeringsplassen ligger i nærheten av togstasjonen, noe som gjør det enkelt for pendlere og besøkende å parkere bilen og fortsette reisen med tog. Området er også omgitt av butikker, kafeer og restauranter, noe som gjør det til et ideelt sted å parkere hvis du planlegger en dag med shopping eller en hyggelig lunsj.

Med enkel tilgang til byens hovedgater, er Jernbanealleen et praktisk valg for både kort- og langtidsparkering. For mer informasjon om priser og tilgjengelighet, besøk vår nettside.

Aagaardsplass

Aagaardsplass er en annen populær parkeringsplass i Sandefjord. Denne parkeringsplassen ligger i nærheten av flere av byens attraksjoner, inkludert Sandefjord kirke og Hvalfangstmuseet. Dette gjør det til et ideelt valg for turister som ønsker å utforske byens kulturelle tilbud.

Aagaardsplass tilbyr også enkel tilgang til offentlig transport, noe som gjør det til et praktisk valg for pendlere. For å finne ut mer om priser og tilgjengelighet, besøk vår nettside.

Hvaltovet P-hus

Hvaltovet P-hus er et moderne parkeringshus som tilbyr sikker og praktisk parkering i Sandefjord sentrum. Dette parkeringshuset er perfekt for de som ønsker å parkere bilen trygt mens de utforsker byen. Med flere etasjer og god belysning, kan du være trygg på at bilen din er i gode hender.

Hvaltovet P-hus ligger i nærheten av flere butikker og restauranter, noe som gjør det til et ideelt valg for en dag med shopping eller en kveld ute. For mer informasjon om priser og tilgjengelighet, besøk vår nettside.

Leieplass

Leieplass er en praktisk parkeringsplass som tilbyr både kort- og langtidsparkering. Denne parkeringsplassen ligger i nærheten av flere av byens hovedattraksjoner, noe som gjør det til et ideelt valg for turister og besøkende. Med enkel tilgang til offentlig transport, er det også et godt valg for pendlere.

Leieplass tilbyr konkurransedyktige priser og fleksible parkeringsalternativer. For å finne ut mer om priser og tilgjengelighet, besøk vår nettside.

Kilen Brygge

Kilen Brygge er en vakker parkeringsplass som ligger ved vannkanten i Sandefjord. Denne parkeringsplassen tilbyr fantastisk utsikt over fjorden og enkel tilgang til flere av byens beste restauranter og kafeer. Det er et ideelt valg for de som ønsker å nyte en dag ved sjøen eller en kveld ute.

Kilen Brygge tilbyr både kort- og langtidsparkering, og er et populært valg blant både lokalbefolkningen og turister. For mer informasjon om priser og tilgjengelighet, besøk vår nettside.

For å finne ut mer om parkeringsmulighetene i Sandefjord og sjekke de nyeste prisene, besøk vår nettside: Aimo Park Sandefjord.