Parkeringsfordeler i oslo

Enkel og sømløs parkering

Å finne parkering i Oslo kan ofte være en utfordring. Med våre innovative løsninger, gjør vi det enklere for deg å parkere uten stress. Vår tjeneste, Aimo Park Easy, tilbyr billettløse parkeringsløsninger. Dette betyr at du kan koble deg direkte til tjenestene våre eller betale i etterkant, noe som forenkler parkeringsprosessen betydelig.

Med vår mobilapp kan du enkelt finne og betale for parkering direkte fra mobilen. Dette dekker et omfattende nettverk av parkeringsplasser over hele Oslo. Appen gir deg også muligheten til å forlenge parkeringstiden uten å måtte gå tilbake til bilen.

Elbillading gjort enkelt

For eiendomsbesittere og borettslag som ønsker å installere elbilladere, tilbyr vi en komplett løsning. Aimo Charge dekker alt fra planlegging og installasjon til drift av ladestasjoner. Dette gjør det enkelt for deg å tilby elbillading til beboere og besøkende.

Vi er opptatt av å støtte overgangen til elektriske kjøretøy. Derfor sørger vi for at våre ladestasjoner er pålitelige og enkle å bruke. Dette bidrar til en mer bærekraftig by og gjør det enklere for elbileiere å finne ladestasjoner når de trenger det.

Fleksible parkeringsalternativer

Vi forstår at ulike kunder har ulike behov. Derfor tilbyr vi en rekke parkeringsalternativer og -tilbud som passer til både kort- og langtidsleie. Enten du trenger parkering for en dag, en uke eller flere måneder, har vi en løsning som passer for deg.

Våre parkeringsplasser er strategisk plassert over hele Oslo, noe som gir deg enkel tilgang til byens viktigste områder. Dette gjør det praktisk for deg å parkere nær arbeidsplassen, hjemmet eller andre viktige destinasjoner.

Bærekraftige parkeringsløsninger

Vi legger stor vekt på miljøansvar. Som en miljøvennlig organisasjon arbeider vi kontinuerlig for å redusere vår miljøpåvirkning. Dette inkluderer bruk av bærekraftige praksiser i våre parkerings- og mobilitetsløsninger.

Våre parkeringsanlegg er designet for å være energieffektive og miljøvennlige. Vi implementerer også tiltak for å redusere utslipp og fremme bruk av elektriske kjøretøy. Dette bidrar til en grønnere og mer bærekraftig by.

Kundetilfredshet i fokus

Vi er kjent for vår kundesentriske tilnærming. Vårt mål er å levere sømløse parkeringsløsninger som gjør hverdagen enklere for våre kunder. Vi lytter til tilbakemeldinger og jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester.

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller problemer. Vi streber etter å gi deg den beste opplevelsen, enten du bruker våre parkeringsplasser, ladestasjoner eller mobilapp.

Integrerte mobilitetsløsninger

Vi jobber med å utvikle mobilitetsknutepunkter som integrerer ulike mobilitetsløsninger på ett sted. Dette gjør det enklere for deg å kombinere ulike transportmidler, som bil, sykkel og kollektivtransport.

Våre mobilitetsknutepunkter er designet for å være brukervennlige og effektive. De gir deg muligheten til å parkere bilen og enkelt bytte til andre transportmidler, noe som sparer tid og reduserer stress.

Sjekk parkeringsplassene våre her.