Oppdag astrup fearnley museet med aimo park

Velg en av våre nærmeste parkeringsplasser i nærheten av fearnley museet

Planlegger du et besøk til Astrup Fearnley Museet? Vi i Aimo Park har flere parkeringsplasser i nærheten som gjør det enkelt og bekvemt for deg å parkere bilen. Vår kundesentriske tilnærming sikrer at du får en sømløs parkeringsopplevelse, slik at du kan fokusere på å nyte kunsten.

Våre parkeringsplasser er strategisk plassert for å gi deg rask tilgang til museet. Med Aimo Park Easy kan du benytte deg av billettløse parkeringsløsninger, noe som gjør parkeringen enda enklere. Du kan koble deg direkte til tjenestene våre eller betale i etterkant.

For de som kjører elbil, tilbyr vi også Aimo Charge. Dette gjør det mulig å lade bilen mens du besøker museet. Vi har installert ladestasjoner på flere av våre parkeringsplasser, slik at du kan lade bilen trygt og effektivt.

Bruk vår mobilapp for å finne den nærmeste parkeringsplassen. Appen gjør det enkelt å finne og betale for parkering direkte fra mobilen. Dette gir deg en stressfri start på besøket ditt til Astrup Fearnley Museet.

Parkering nær fearnley museet

Parkering i Oslo kan være en utfordring, men med Aimo Park blir det enklere. Vi tilbyr flere parkeringsalternativer nær Astrup Fearnley Museet, slik at du kan velge det som passer best for deg. Enten du trenger kort- eller langtidsparkering, har vi løsninger som dekker dine behov.

Våre parkeringsplasser er utstyrt med moderne fasiliteter og sikkerhetstiltak. Dette gir deg trygghet når du parkerer bilen din hos oss. Vi er også opptatt av miljøansvar og jobber kontinuerlig med å redusere vår miljøpåvirkning gjennom bærekraftige praksiser.

For å gjøre parkeringen enda mer bekvem, tilbyr vi også parkeringsutleie og -tilbud. Dette gir deg fleksibilitet til å velge den beste løsningen for ditt besøk. Med vår mobilapp kan du enkelt administrere parkeringen din og få tilgang til eksklusive tilbud.

Besøk vår nettside for mer informasjon om parkering i Oslo og for å finne den nærmeste parkeringsplassen til Astrup Fearnley Museet. Vi i Aimo Park er her for å gjøre din parkeringsopplevelse så enkel og behagelig som mulig.

Sjekk parkeringsplassene våre her.