parkering i drammen

Sentral Parkering i Drammen

Å finne parkering i Drammen sentrum kan være en utfordring, men vi tilbyr flere praktiske parkeringsfasiliteter som gjør det enklere for deg. Våre parkeringsplasser er strategisk plassert for å gi deg enkel tilgang til byens viktigste områder.

For å sjekke priser og tilgjengelighet, anbefaler vi at du besøker vår nettside. Prisene kan variere, så det er best å holde seg oppdatert online. Du finner mer informasjon her: Aimo Park Drammen.

Våre Parkeringsfasiliteter

Vi har flere parkeringsplasser i Drammen som dekker ulike behov. Her er en liste over noen av våre mest populære parkeringsfasiliteter:

  • Lemmichsgate
  • Nedre Storgate
  • Union brygge p-hus
  • Hansteinsgate
  • Grønland
  • Strømsø
  • Drammen Museum

Disse parkeringsplassene er plassert slik at du enkelt kan nå de viktigste destinasjonene i byen. Enten du skal på shopping, besøke en restaurant, eller delta på et arrangement, har vi en parkeringsplass som passer for deg.

Enkel og Praktisk Parkering

Våre parkeringsfasiliteter er designet for å være så praktiske som mulig. Vi tilbyr moderne løsninger som gjør parkeringen enkel og stressfri. Med våre billettløse parkeringssystemer kan du koble deg direkte til tjenestene våre eller betale i etterkant, noe som forenkler parkeringsprosessen.

Vi er også opptatt av å tilby bærekraftige løsninger. Våre parkeringsplasser er miljøvennlige, og vi jobber kontinuerlig med å redusere miljøpåvirkningen gjennom bærekraftig praksis.

Besøk Vår Nettside for Mer Informasjon

For å få den mest oppdaterte informasjonen om våre parkeringsfasiliteter og priser, anbefaler vi at du besøker vår nettside. Her finner du alt du trenger å vite for å planlegge din parkering i Drammen.

Besøk oss her: Aimo Park Drammen.