Parkering Drammen strømsø

Parkering i Sentrum

Å finne parkering i sentrum kan ofte være en utfordring, men vi tilbyr flere praktiske alternativer som gjør det enkelt for deg å parkere bilen trygt og sikkert. Våre parkeringsplasser er strategisk plassert for å gi deg enkel tilgang til byens fasiliteter og attraksjoner.

Vi har parkeringsplasser på Strømsø, Drammen Museum og Grønland, som alle er ideelle for både kort- og langtidsparkering. Disse plassene er godt vedlikeholdt og overvåket, slik at du kan føle deg trygg når du parkerer hos oss.

Langtidsparkering

For de som trenger langtidsparkering, tilbyr vi fleksible løsninger som passer dine behov. Enten du pendler til jobb eller trenger et sted å parkere bilen mens du er på ferie, har vi alternativer som gir deg ro i sjelen.

Våre langtidsparkeringsplasser er tilgjengelige på Strømsø, Drammen Museum og Grønland. Disse plassene er designet for å gi deg enkel tilgang til transportknutepunkter og andre viktige destinasjoner i byen.

Praktiske Fasiliteter

Våre parkeringsfasiliteter er utstyrt med moderne bekvemmeligheter for å gjøre parkeringen så enkel som mulig. Vi tilbyr blant annet:

  • God belysning
  • Overvåkningskameraer
  • Enkel tilgang til betalingsløsninger

Disse fasilitetene er tilgjengelige på alle våre parkeringsplasser, inkludert Strømsø, Drammen Museum og Grønland. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester for å sikre at du får den beste parkeringsopplevelsen.

Sjekk Priser og Tilgjengelighet

For å få den mest oppdaterte informasjonen om priser og tilgjengelighet, anbefaler vi at du besøker vår nettside. Her finner du detaljer om alle våre parkeringsplasser og kan enkelt planlegge din parkering i Drammen.

Besøk denne lenken for mer informasjon: https://www.aimopark.no/byer/drammen

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til våre parkeringsplasser i Drammen!