Parkering Drammen stasjon

Parkering i Drammen Sentrum

Å finne parkering i Drammen sentrum kan være en utfordring, spesielt i travle perioder. Vi tilbyr flere parkeringsmuligheter som gjør det enkelt for deg å parkere bilen trygt og sikkert. Våre parkeringsplasser er strategisk plassert for å gi deg enkel tilgang til byens fasiliteter og attraksjoner.

Våre parkeringsanlegg i sentrum inkluderer blant annet Strømsø, Drammen Museum og Grønland. Disse plassene er ideelle for både korttids- og langtidsparkering, og gir deg fleksibiliteten du trenger for å nyte alt Drammen har å tilby.

Langtidsparkering

For de som trenger langtidsparkering, tilbyr vi praktiske og kostnadseffektive løsninger. Våre langtidsparkeringsplasser er designet for å gi deg trygghet og bekvemmelighet, enten du pendler til jobb eller reiser bort for en lengre periode.

Langtidsparkering er tilgjengelig på flere av våre anlegg, inkludert Strømsø og Grønland. Disse plassene er godt vedlikeholdt og overvåket, slik at du kan være sikker på at bilen din er i trygge hender.

Praktiske Parkeringsfasiliteter

Våre parkeringsfasiliteter er utstyrt med moderne teknologi og tjenester for å gjøre parkeringen så enkel som mulig. Vi tilbyr blant annet billettløse parkeringsløsninger, slik at du kan koble deg direkte til tjenestene våre eller betale i etterkant.

På anlegg som Drammen Museum og Grønland finner du også elbilladere, noe som gjør det enkelt for deg å lade bilen mens du utforsker byen. Vi er opptatt av å tilby bærekraftige løsninger som gjør det enklere for deg å velge miljøvennlige alternativer.

Sjekk Priser og Tilgjengelighet

For å få den mest oppdaterte informasjonen om priser og tilgjengelighet, anbefaler vi at du besøker vår nettside. Her finner du detaljer om alle våre parkeringsanlegg i Drammen, inkludert Strømsø, Drammen Museum og Grønland.

Besøk denne lenken for mer informasjon: https://www.aimopark.no/byer/drammen. Vi ser frem til å hjelpe deg med dine parkeringsbehov i Drammen.