Parkering drammen kommune

Parkering i Drammen Sentrum

Å finne parkering i Drammen sentrum kan være en utfordring, men vi tilbyr flere praktiske alternativer for både kort- og langtidsparkering. Våre parkeringsplasser er strategisk plassert for å gi enkel tilgang til byens viktigste områder og attraksjoner.

For de som trenger parkering i sentrum, har vi flere alternativer som passer ulike behov. Enten du skal på shopping, jobbe, eller besøke en av byens mange restauranter, har vi en parkeringsplass som passer for deg.

Langtidsparkering

For de som trenger langtidsparkering, tilbyr vi fleksible løsninger som gjør det enkelt å parkere bilen trygt over lengre perioder. Våre langtidsparkeringsplasser er ideelle for pendlere og de som trenger en fast parkeringsplass i byen.

Langtidsparkering gir deg trygghet og bekvemmelighet, slik at du kan fokusere på det som er viktig for deg. Våre parkeringsplasser er godt vedlikeholdt og overvåket for å sikre at bilen din er i trygge hender.

Våre Parkeringsplasser

Vi tilbyr flere parkeringsplasser i Drammen, inkludert:

  • Lemmichsgate
  • Nedre Storgate
  • Union brygge p-hus
  • Hansteinsgate
  • Grønland
  • Strømsø
  • Drammen Museum

Disse parkeringsplassene er strategisk plassert for å gi enkel tilgang til byens viktigste områder og attraksjoner. Uansett hvor du skal i Drammen, har vi en parkeringsplass som passer dine behov.

Priser og Tilgjengelighet

Prisene for parkering varierer avhengig av plassering og varighet. For å få de mest oppdaterte prisene og tilgjengeligheten, anbefaler vi å sjekke vår nettside. Her finner du all informasjon du trenger for å planlegge din parkering i Drammen.

For mer informasjon om priser og tilgjengelighet, besøk vår nettside: https://www.aimopark.no/byer/drammen. Her finner du også detaljer om våre ulike parkeringsplasser og tjenester.

Vi i Aimo Park er dedikert til å tilby de beste parkeringsløsningene for våre kunder. Besøk vår nettside for mer informasjon og for å finne den perfekte parkeringsplassen for dine behov i Drammen.